Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

BMN bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen is in Nederland marktleider in de bouwmaterialenhandel. Met een solide portfolio handelsmerken, private labels en formules bedienen zij diverse spelers in de markt. Zo maken zij het professionals in de bouw makkelijk om de wensen van hun opdrachtgevers optimaal in te vullen, vanuit ruim 90 vestigingen en met ruim 1.200 medewerkers.

JOngeneel logo

Koninklijke Jongeneel

Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met hun ervaring en vakkundigheid zijn zij een betrouwbare leverancier voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. Met 43 vestigingen door het hele land, is er altijd een Jongeneel vestiging in de buurt.

Stiho logo

Stiho

Stiho is van oorsprong een houthandel, maar inmiddels leveren ze alles aan bouwmaterialen, hout en plaatmaterialen. Stiho bestaat sinds 1926 en heeft met de jaren kennis opgebouwd over producten, toepassingen en duurzaamheid. U kunt altijd rekenen op medewerkers met betrouwbare, up-to-date kennis. Met 16 landelijk verspreide vestigingen kunnen zij iedereen bedienen.

Lasaulec BV

In ruim 60 jaar is Lasaulec uitgegroeid van specialist in lasbenodigdheden tot allround groothandel voor industrie. Inmiddels heeft Lasaulec meerdere vestigingen in Nederland en is het hoofdkantoor gevestigd in Heerenveen. Lasaulec levert o.a. producten onderverdeeld in de productgroepen gereedschappen, PBM’s, lastechniek, bevestiging en installatie, onderhoud en reiniging, metaalbewerking, staal en buis, persluchttechniek en mobiliteit.

Oliecentrale Nederland BV

Oliecentrale Nederland is ontstaan uit een fusie tussen vijf toonaangevende olieleveranciers: ZDO/ONN; Shell Oost en Midden Nederland; Pulles-OZN; WLB- Vlamings en BWN-WFS. Oliecentrale Nederland biedt een uitgebreid assortiment Shell brandstoffen en smeermiddelen. Oliecentrale Nederland is opgedeeld meerdere regio’s.

BP Nederland BV

In Nederland houden de 2.200 medewerkers van BP zich voornamelijk bezig met de raffinage en marketing van brandstoffen en smeermiddelen.
De afnemers van BP in Nederland bevinden zich in vrijwel alle sectoren, waaronder de lucht- en scheepvaart, de landbouw en de grote industriële bedrijven. BP is één van de grotere partijen met zo’n 380 BP service stations.

KPN Zakelijk Mobiel

KPN is nationaal en internationaal op diverse markten actief en bedient met verschillende merken verschillende doelgroepen. Consumenten kunnen bij KPN terecht voor vaste en mobiele telefonie, internet en tv-diensten. Aan zakelijke klanten biedt KPN nationaal en internationaal een breed servicepakket, variërend van spraak- internet- en datadiensten tot het volledige beheer van uitbestede ICT-diensten, bijvoorbeeld werkplekbeheer.

Score Telecom

Score Telecom is een leverancier van ICT & Telecommunicatie. Op het vlak van Telecom bieden ze alleen KPN aan, waarmee ze met een totaal aanbod en de beste kwaliteit de wensen en behoeften kunnen invullen. Ze leveren het juiste aanbod voor Mobiele en Vaste Telefonie + Data, Vast & Mobiel geïntegreerd, In the Cloud en Bedrijfsnetwerken.

Meeùs Assurantiën BV

Meeùs biedt de benodigde expertise voor bedrijfsmatige risico’s. Meeùs verzorgt de verzekeringen van tienduizenden MKB-ondernemingen en is specialist op het gebied van brancheverzekeringen. Zo bekleedt Meeùs Bouw & Infra een leidende en innovatieve positie op het gebied van risicobeheersing in de bouw- en infrabranche. Een betrouwbare partner op het gebied van risicobeheersing.

Bakker Assurantie BV

Bakker Assurantie is in 1973 opgericht en is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Kracht is een persoonlijke benadering met een totaalpakket aan mogelijkheden, waarbij naast zakelijke verzekeringsafspraken ook een
personeelsarrangement is afgesloten met NiCW.

Staples busines advantage

Staples

Staples is 's werelds grootste leverancier voor kantoorbenodigdheden. Een breed aanbod van papier tot de nieuwste tablets en van pennen tot kopieer-/printdiensten. Naast de onlineshop en de telefonische verkoop beschikken ze over veel vestigingen welke bovendien zijn uitgerust met een PostNL Business Point.